Понеділок, 26.06.2017, 17:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Живе пиво "Королівське" у м.Пустомити
Процес пивоваріння у нас відбувається за класичною Баварською технологією, принцип якої полягає у використанні солоду, хмелю, дріжджів, води та у дотриманні певних температурних режимів та інших технологічних параметрів таких як густина продукту, вміст алкоголю, тиск та температура у процесі дозрівання продукту, кислотність  та ін.
Продуктивність нашої пивоварні складає 200 літрів на добу (4 кеги пива), що є більш ніж достатнім для реалізації у м.Пустомити, тому деяка частина продукції постачається у кегах у Львівські ресторани та інші заклади торгівлі, такі як магазини розливного пива "Хмільна бочка", Арсени "Галицький бровар".
Варіння пива відбувається, як правило, ближче до вихідних, пятниця -субота, тому відвідавши наш заклад у ці дні ви зможете спостерігати процес наживо.
Процес приготування живого пива "Королівське":
Подріблений солод (ячмінь пророщений при певних умовах та висушений з подальшим відокремлення ростків) змішується з водою та витримується при певних температурах та кислотності певний проміжок часу, в результаті чого відбувається розчинення сухих речовин солоду у воді внаслідок дії ферментів солоду на крохмал та білок солоду.
Отриманий затор фільтрується через шар фільтрувальної перегородки, яка представляє собою нерозчинену фракцію солоду - дробину, яка осідає на дно заторного чану.
Відфільтроване сусло нагрівається до температури кипіння та кипятиться з хмелем протягом 1,5 години, а відібрана дробина охоче забирається місцевим фермером та згодовується великій рогатій худобі.
Після закінчення кипятіння сусла з хмелем, відбувається відокремлення гарячого білка, який збирається у вигляді осаду на дні сусловарильного чану. Сусло надалі піддається миттєвому охолодженню через теплообмінник, залишаючи позаду гарячий білок та перекачується у бродильні ємності, отримуючи на шляху перекачування порцію кисню та дріжджі.
Процес бродіння та дозрівання займають загалом 21 день, в результаті чого пиво освітлюється шляхом осадження частини холодного білка та деякої частини дріжджів при низьких температурах.
Низька температура, забезпечує також розчинення природнього вуглекислого газу у пиві та насичення його бульбашками вуглекислоти.
Такі низькі температури дозрівання також забезпечують мягкість, чистоту та неповторність смаку живого пива "Королівське".
Рецептура приготування темного пива відрізняється додаванням на стадії затирання карамельного солоду, який надає живому пиву темного забарвлення та карамельного аромату, а також певними температурними режимами приготування затору.
Світле і темне пиво після тривалого дозрівання у бочках нефільтрованим та непастеризованим розливається у кеги та одразу ж постачається до споживача.
 
Смакуйте справжнє живе пиво "Королівське" та будьте здоровими!
 
 
 
 
 
 
| Головна |
| Реєстрація |
| Вхід |
Меню сайту
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наші партнери
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2017Створити безкоштовний сайт на uCoz