Вівторок, 17.10.2017, 03:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Живе пиво "Королівське" у м.Пустомити
Головна » Статті » Мої статті

Переваги вживання живого пива "Королівське"
ЖИВЕ ПИВО містить достатньо калію та значно менше натрію, що вважається правильним балансом для здорового артеріального тиску організму. Незначний вміст кальцію та підвищений вміст магнію, допомагає захистити організм від утворення жовчних каменів та каменів в нирках.
ЖИВЕ ПИВО містить значну кількість вітамінів таких як ніацин, рибофлавін, піридоксин (В6) та фолат які, в звичайному пастеризованому пиві, руйнуються під дією високих температур у процесі пастеризації пива. Нещодавні дослідження показали, що вітамін В6 дає додатковий захист для споживачів ЖИВОГО ПИВА від виникнення кардіо-васкулярних хворіб, таких як серцевий приступ та деяких форм інсульту та зменшує тенденцію крові до утворення тромбів. В свою чергу фолат не тільки захищає організм від серцевих нападів, а й запобігає виникненню декількох видів раку.
На відміну від звичайного фільтрованого та пастеризованого пива ЖИВЕ ПИВО містить дріжджові клітини (пивні дріжджі), які є надзвичайно корисними для організму людини, оскільки містять цілий комплекс вітамінів групи В (В1, В2, В6, В12). Саме вітаміни групи В відповідають за нормальний стан шкіри, омолоджуючи її. Вітамінний комплекс дріжджів зміцнює імунну систему організму забезпечуючи тим самим протекцію організму проти таких вірусних захворювань як грип та інших ГРВІ.  
Шанувальники ЖИВОГО ПИВА є захищеними від мікроорганізму (Helicobacter pylori), який спричиняє утворенню виразки шлунку і який може бути фактором ризику для утворення раку шлунку.
Дослідження показали, що ЖИВЕ ПИВО містить значну кількість антиоксидантів, зокрема ксантогумол та флавоноїди, які відіграють важливу роль у боротьбі організму з раком шлунково – кишечного тракту, раком грудей та раком щитовидної залози. Натуральні речовини хмелю є також кардіо-захисними та запобігають вимиванню кальцію з кісток.
Помилковим є припущення що пиво може бути причиною надлишкової ваги організму, оскільки калорійна цінність пива (42 ккал) є, майже, вдвічі меншою ніж у вині (75 ккал) та більш ніж вп’ятеро меншою ніж в горілці (понад 224 ккал). Досліджено, що три кухлі ЖИВОГО ПИВА на день зменшують ризик серцевого нападу на 25%.
Европейська конвенція пивоварів, 2001 рік
 
Категорія: Мої статті | Додав: defaultNick (05.11.2009)
Переглядів: 870 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
| Головна |
| Реєстрація |
| Вхід |
Меню сайту
Категорії розділу
Мої статті [3]
Наші партнери
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2017Створити безкоштовний сайт на uCoz