Неділя, 20.08.2017, 03:28
Вітаю Вас Гість
Живе пиво "Королівське" у м.Пустомити
Головна » Гостьова книга [ Додати запис ]

Сторінки: « 1 2 3 4 »
Показано 31-45 з 49 повідомлень
19. Andrew   (02.05.2010 09:44)
Я не маю нічого проти Лємберга – чисте на смак та якісне пиво так само як і Кумпель як і звичайно Королівське. Всі вони за технологією є однаковими (продукти міні пивоварень) та є справжніми живими пивами, оскільки містять живі дріжджі на відміну від інших перечислених вами виробників (Рівень, Хмєльпіво і т.д.). Наявність живих дріжджів у пиві (мутність пива) – це не маркетинговий хід, а характеристика продукту, що дає підстави називати його живим пивом. Ну нічого з тим не зробиш, пиво є живим, тому що в ньому є живі дріжджі та і все! wink
Ви ж не сідаєте в Запорожець переконуючи всіх що ви сідаєте в Мерседес. wacko Це щодо різниці в ціні між такими продуктами як Королівське, Лємберг та Опілля, Проскурів і інші…
happy

18. Andrew   (02.05.2010 09:35)
Виробники декларують якомога меншу температуру зберігання, для того щоб гарантувати якість і по швидше продати свій продукт та і якщо щось станеться, то сказати реалізатору, що треба було правильно зберігати... surprised
До речі, в Арсенах Лємберг зберігається прямо під прилавком, при температурі 20-25 0С, а не при 2-4 0С і судячи по їхнім продажам, бочка в середньому продається 3-4 дні…
Так що, знову, щось тут не те або хтось когось просто дурить декларуючи 5 діб при 2-4 0С...
Королівське, як і інші пива в сітці магазинів Хмільна бочка, зберігається в окремій камері зберігання при 17 0С і практично встановлено, що після 7 діб зберігання (в кімнаті з кондиціонером), пиво в непідключеному кегу, практично не змін.' свої смакові якості. smile

17. Запитання (частина 2.2)   (01.05.2010 20:39)
4) Чому Ви стверджуєте, що Ваш продукт має кращі смакові якості ніж Krushovice, Goesser, Козель? Готовий випити літр Вашого пива і літр Крушовіце, якщо мені більше сподобається Крушовіце тоді Ви повністю оплачуєте рахунок. Пропоную зробити це як слоганом.
5) Різниця ціни на Опілля, Жигулівське практично в два рази нижче від Вашої. Прошу це теж врахувати! Краще порівняйте своє темне пиво з Leffe Brune. wink

Припиняю суперечку, але моя думка, Ви негарно просуваєте свій продукт. Успіхів.


16. Запитання (частина 2.1)   (01.05.2010 20:38)
1) Наскільки мені відомо, що чим менше термін зберігання пива, тим при меншій температурі повинно зберігатися пиво.
Так, наприклад, пиво Лемберг, при температурі +2С - +4С повинно зберігатися 5 днів. Тому спірне питання, чи простоїть Ваше пиво 7 днів при температурі +17С.
2) Ви не відповіли на запитання, при якій температурі стоїть Ваш кега в магазині?
3) Мені не зрозуміло, чому Ви дозволяєте собі порівнювати свою продукцію з продукцією пивзаводів Рівень, Опілля, Хмельпиво, Микулин і т.д.? Поняття живе пиво - це не більше, ніж !!!маркетинговий хід!!! Тому всі ці сорти відносяться до живого пива.

15. Ігор [defaultNick]   (30.04.2010 23:14)
Королівське пиво збергіається 7 днів не у пляшці, в яку розливають на точках продажу, а у бочках 50 л, при темературі не більше 17 0С. З пляшки (невідкритої) я рекомендую вживати пиво до 2-х діб, чим швидше, тим якісніший смак пива буде в процесі споживання.
Майже всі магазини, в які постачається Королівське пиво, обладнанні кондиціонерами, які забезпечують оптимальну температуру зберігання пива.

14. Ігор [defaultNick]   (30.04.2010 23:14)
Дякую за дуже слушне запитання.
Наше пиво, містить досить таки відому живу істоту, яка називається живою пивною дріжджевою клітиною, чого не має, наскільки я знаю, в Бершглосі, оскільки воно є прозорим, тобто фільтрованим...
Саме це дає всі підстави називати Королівське справжнім живим пивом, на відміну від фільтрованого Бершглоса чи Микулинецького чи Оболоні чи Опілля чи Жигулівського чи Проскуріва, які себе називають, заради підвищення продажів, тіпа "живим пивом"...
Деякі з цих сортів пива дуже швидко скисають, чи просто доїжджають до Львова вже підкисшими, що я можу пояснити лише дуже низькими санітарними умовами виробництва (мова не йде про масових виробників (Микулин чи Оболонь).

13. Запитання   (29.04.2010 19:16)
Андрій, скажіть будь-ласка.
При якій температурі повинно зберігатися Ваше пиво 7 днів?
За якої реально температурою зберігається Ваше пиво, коли привозиться в магазин?
Яка невідома істота живе у Вашому пиві, якої немає наприклад в Бергшлосс?

Дякую


12. Beerman   (31.03.2010 19:38) E-mail
Якщо Вам потрібна якісна веб-сторінка звертайтесь: www.wpoonline.com

11. Андрій   (31.03.2010 13:20)
Справжнє живе пиво виготовлене з якісного обладнання та чисто вимитою бочкою має стояти при температурі 15-20 0С не менше 10 діб (перевірено), тому мене дивують такі невгластва, як думки про те, що чим менше стоїть пиво тим воно живіше...
Насправді - тим воно отруйніше та брудніше!
Будьте обережні купуючи такі дешеві пива як Граф Львов, Сангушко, всякі Жигулівські, Опілля та Проскурів, бо наслідки їх вживання можуть бути просто непередбачувані, а такими вони мабуть будуть цього літа... cry
Зі свого боку можу лише порекомендувати два виробники справжнього свіжого живого пива у Львові, це звичайно ж Королівське та Кумпель. cool

10. Андрій   (31.03.2010 12:03)
Щодо обману, то насправді вас обманюють як потужні виробники Оболонь, Микулинецьке, Сармат так і дрібні- Граф Львов, Сангушко, всякі Жигулівські, Опілля та Проскурів.
Якщо перші фільтрують крізь мембрани пиво до такого рівня, що там не залишається нічого живого, тому і не пастеризують (стійкість 45 діб), то інші - дрібні пивзаводи, в більшості випадків зараз постачають вже інфіковане підкисше пиво і це зима-весна, а що буде літом?
При цьому вони також фільтрують всі пива сподіваючись позбутись більшості інфекції, яка в їх обладнанні сидить ще з радянських часів... Я був на цих заводах, тому знаю про що говорю.
Крім культурних дріжджів, які повинні бути в цих пивах, вони є інфікованими сторонніми бактеріями, плісенню, кишковими паличками, стафілококами та іншою заразою, якою можна отруїтися...

9. Андрій   (31.03.2010 11:25)
Продуктивність: cool
Насправді, продуктивність зараз становить майже 4 кеги в день (матеріал давно не оновлювався), чого повірте більше ніж достатньо для існуючих точок продаж.
Отож порахуємо - 2 Арсени, де в одному тільки світле, в другому світле та темне, Сербська - світле та темне, Зубра - тільки темне... Ну і звичайно ресторан - світле та темне.
Середня тривалість продаж (поки що) світлого на крані - 3 дні, темне - 1 тиждень (можете запитати у продавців). Таким чином, отримиуємо за моїми підрахунками продажі 1,87 бочки в день (94 літра пива). sad
Хотілось би звичайно кращих продаж, однак у нас культура споживання як і справжнього живого нефільтрованого пива так і темного пива загалом, поки що не на тому рівні, що би хотілось. Більше того, я планую поставити пиво в 2-3 ресторани в центрі міста, для того, щоб повністю завантажити свої обєми виробництва.

8. Андрій   (31.03.2010 11:22)
Шановна Elen.
Щиро дякую за коментар. biggrin
Пиво на всі торгові точки, крім свого ресторану, я даю під реалізацію, тобто до їх оформлення нічого спільного не маю. Що стосується одноразової пластикової пляшки, яка розміщена на прилавках в горизонтальному положенні, то повірте, що їхня внутрішня поверхня є значно чистішою ніж скляні бокали в барах-ресторанах, які постійно знаходяться в вертикальному положенні і в які постійно залітає пилюка... Добре якщо бармени здогадуються їх перевертати після натирання. happy
Проточна вода на мою думку, та здається згідно існуючих норм, є також не обовязковою, оскільки мова йде про магазини (розливного пива), де пиво наливається в стерильну одноразову тару, а не бар-ресторан, де треба щось мити. wacko

7. Elen   (31.03.2010 01:32) E-mail
А для чого Ви обманюєте споживачів? Якщо Ви декларуєте продуктивність три кеги в день, то яке ж "Королівське пиво" продається одночасно в супермаркетах "Арсен", в ТЦ "Зубра" і на Сербській? Це ж в кожну точку треба завезти мінімум по кезі, а що лишається на ресторан? І ще - не пошкодували коштів на оформлення стійок в супермаркетах, а пусті пляшки для наливання пива валяються в антисанітарній обстановці на страшно запилених полицях. Просто жах. Я вже мовчу про обов'язкову наявність проточної води на таких точках розливу.

6. Андрій   (20.03.2010 09:57)
Заїжджайте вгості обсудимо.

5. Степан   (19.03.2010 19:02)
Доброго дня!
Які ціни на пиво пропонуєте??


Ім`я *:
Email *:
WWW:
Код *:
| Головна |
| Реєстрація |
| Вхід |
Меню сайту
Наші партнери
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2017Створити безкоштовний сайт на uCoz