Четвер, 28.03.2024, 16:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Живе пиво "Королівське" у м.Пустомити
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Test forum » Від чого залежить смак пива Королівська ніч? (Якість пива)
Від чого залежить смак пива Королівська ніч?
Orcus_OrcinusДата: Вівторок, 04.01.2011, 02:18 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Коли рік тому спробував пиво Королівська ніч - охопив захват !!! Пиво пилось легко, мало насичений смак, густе, без надмірної гіркоти, прекрасна досить стійка піна, і при цьому темне ( що велика рідкість), з карамельними нотками і дещо нагадувало пивний пунш!!!

Велике здивування але й гордість за те, що таке пиво варять на Західній Україні, бо пиво було по смаку і якості не просто краще, а смачніше за Крушовіце темне і навіть Козел темний!!!
Проте коли спробував пиво в другий, третій раз, і в четвертий - то з'явилося розчарування .... пиво з кожним разом... ставало іншим... інший смак... інша якість.
Розумію, що якість пива залежить від зберігання і зварити кожного разу те саме пиво дуже важко, але якраз найбільше мистецтво пивоваріння полягає у тому, щоб зварити знову те саме пиво...
Тому хочеться почути думки про пиво і про його смак. Можливо, в інших протилежна думка і їм подобається, що пиво постійно змінює свій смак?

Повідомлення відредагував Orcus_Orcinus - Вівторок, 04.01.2011, 02:19
 
defaultNickДата: Субота, 29.01.2011, 12:55 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Смак пива Королівська ніч насправді залежить від того, коли завезли пиво і наскільки тепло в кімнаті зберігання пива. Фактично на 4-5 день пиво різко змінює свої смакові властивості, а на 7-ий день воно помітно підкисає... Так як темне пиво в Україні не є дуже "розкрученим" і його відсоток продаж у порівнянні з світлим становить 5%, воно не вспіває продатись до 5 днів і саме тому маємо проблему з підкисанням.
Завжди свіже і насправді смачне темне пиво ви завжди зможете придбати в самій пивоварні в Пустомитах та за новою адресою вул. Любінська 79 у магазині "Кум-кум". Тільки там пиво завжди свіже зарахунок того, що пивні бочки зберігаються у холодильній камері, що значною мірою сповільнює процес псування пива і продовжує термін придатності в кілька разів.
Спробуйте Корорлівську ніч знову і ви не пожалкуєте!
 
BohdanДата: Середа, 07.12.2011, 15:55 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день.
Прошу вибачити мене за помилки бо я давно вже неписав по Українськи.
Я варив домашнє живе пиво протягом 4 рокі маю великий досвід та понад 200 рецептів пива з них зварив 37 рецептів. Живу я в Пустомитах ваше пиво провував, смачне.
Всі великі пивні заводи фільтруют пиво через мембраний фільтр і його пастерезують нелишаючи в ньому нічого "живого". Але пиво немусить бути мутним щоб бути "живим", в "живому" пиві дріжі повині бути живі в виді осадків на дні. Є два види дріжів "ЛАГЕР" вони бродять при нисчі температурі але дають пиву "чистий, виражений" смак, дріжі "ЕІЛ" вони є найпоширеніші бо бродят при висчі температурі і не є такі примхливі як "ЛАГЕР" але дають простий смак.
Домшнє пиво вариться 4 години, бродить воно 2-4 тижні, один раз моє розлите пиво закриті стерелізовані бутилці дивом дотянуло в півниці 9 місяців. Пиво було супер, смак мяхкий, зболонсований найкрасча бутилка випитого пива у моєму житі!!! Дві найважливіші речі у пивоварстві це контроль темтератури та стереалізація.
 
Форум » Test category » Test forum » Від чого залежить смак пива Королівська ніч? (Якість пива)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

| Головна |
| Реєстрація |
| Вхід |
Меню сайту
Наші партнери
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz